dijous, 21 de juny del 2007

Red 060

La Red 060 és una iniciativa que estableix un nou model de servei públic, en el qual els ciutadans podran realitzar gestions o rebre informació : Sota el lema “Millor per a tu, millor partisca tots”, l'Administració General de l'Estat mostra les iniciatives més destacades a través de les quals es volen oferir uns serveis públics més eficaços i de major qualitat.
Red 060 és un projecte en el qual participen els tres nivells administratius d'aquest país (Estat, comunitats autònomes i Entitats Locals) articulant una oferta conjunta de serveis que transcendeix les barreres competencials i es caracteritza per la interactivitat, la personalització i l'aportació de valor afegit.

Red 060 vol donar resposta a les demandes ciutadanes pròpies d'una societat dinàmica, presentant com notes distintives:

Multicanal: Red 060 reconeix com dret del ciutadà el de triar el mitjà d'accés als serveis públics: oficines d'atenció, telèfon, Internet, nous canals (mòbils)

Multiadministració: Red 060 persegueix la integració dels serveis públics perquè el ciutadà no haja de perdre el seu temps i els seus recursos a determinar quina Administració ha de resoldre el seu problema.

L'accés a la Xarxa 060 serà possible a través de quatre canals:
- Telefònic, mitjançant el nombre 060.
- Internet, al portal www.060.es
- Oficines 060, per a l'atenció presencial als ciutadans.
- 060 Mòbil. Els dispositius mòbils (cel•lulars, PDAs, ...)

2 comentaris:

DAVID PARRA ha dit...

Hola Laura,

Nomes dir-te que m'agrada molt el teu blog, i pense que aportes informació interessant sobre les noves tecnologies, enhorabona.

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.